Web counter

Thursday, 16 March 2017

Misiune Economica in domeniul Panificatiei in Bavaria | Voteaza compania romaneasca preferata | Programe Google pentru startup-uriSent from my iPhone

Begin forwarded message:

From: Fundația Națională a Tinerilor Manageri <info@fntm.ro>
Date: 16 March 2017 at 04:10:01 GMT
To: <ionelaflood@gmail.com>
Subject: Misiune Economica in domeniul Panificatiei in Bavaria | Voteaza compania romaneasca preferata |  Programe Google pentru startup-uri
Reply-To: info@fntm.ro

Misiune Economica in domeniul de Panificatie in Bavaria | Voteaza compania romaneasca preferata | Programe Google pentru startup-uri
 
                                                                                                 Deschide în browser
 
 
["Fundația Națională a Tinerilor Manageri"]
 
 
 
Invităm 14 antreprenori și manageri români la misiunea economică Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie, în Bavaria
 
Misiunea economică e organizată de FNTM împreună cu partenerul german Herbertz Dairy Food Service, în Bavaria, în perioada 19-23 iunie 2017. 
 
Delegația română va participa la vizite și întâlniri cu peste 15 companii și instituții bavareze, furnizori de tehnologie, utilaje și echipamente. Întâlnirile includ vizite la facilități de producție, demonstrații de coacere a produselor de panificație, întâlniri Business to Business, vizită la Muzeul de panificație, workshop și mini-târg de tehnologie la Academia Bavareză de Panificație și întâlnire oficială la Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria.   
 
Invităm firmele interesate să aplice până la 10 aprilie. 
 
Program și Formular de înscriere
 
 
 
Repatriot la RBL Summit VI: Impactul economic al întoarcerii în România a 10.000 de antreprenori, cel puțin 1,5 %
 
În cadrul ediției a VI-a a Summit-ului Romanian Busines Leaders, Marius Bostan, inițiatorul proiectului Repatriot, a estimat impactul economic al întoarcerii în țară a 10.000 de antreprenori, spunând că aceștia "pot aduce o creștere economică de cel puțin 1,5%, care să contribuie la creșterea existentă, și astfel ar plasa România pe un val de creștere de 5%. Asta ar însemna avantaje majore în competiție cu alte țări". 
 
Citește
 
Made în Romania: Votează și tu compania românească preferată, până la 19 martie 2017! 
 
În această perioadă se desfășoară ultima etapă de selecție a companiilor românești pentru Proiectul „Made în Romania", lansat de Bursa de Valori București împreună cu Banca Transilvania, Horvath & Partners, Google, Mazars și NN. 
„Made in Romania" are ca obiectiv crearea unei ligi de 15 companii cu cele mai bune perspective de creștere și inovare din România. 
50 de companii românești sunt pre-selectate și pot fi votate.
 
Detalii
 
 
 
Google lansează două programe de sprijin și mentorat pentru startup-urile din România
 
Google anunță disponibilitatea a două programe pentru start-up-urile din România și restul țărilor din Europa Centrala și de Est: Launchpad Start și Campus Residency.
Launchpad Start este un program de mentorat de o săptămână, dedicat start-up-urilor aflate la început.
Campus Residency oferă stagii de șase luni de muncă colaborativă și programe suport pentru startup-urile în creștere în Campusul Google din Varșovia.
 
Detalii și înscriere
 
 
 
Răsfoiți online Catalogului Pensiunilor din România!
 
Inițiative FNTM: Cazare la pensiune și TRIPDor.ro au publicat ultima ediție a Catalogului Pensiunilor din România.
 
Detalii
 
Catalogul surselor de finanțare | luna martie 2017
 
Descoperiți surse de finanțare disponibile în această perioadă. Consultați Catalogul surselor de finanțare, structurat de ADR Centru, ce conține 4 secțiuni adresate societăților comerciale, autorităților publice, organizațiilor neguvernamentale și universităților.
 
Detalii
 
Agenda Managerului în turism - Pachet educațional pentru afaceri turistice
 
Pachet multimedia FNTM cu: 5 cursuri de management și cultură antreprenorială prin Programul e-Learning Intreprinzător în turism, 20 Povești VIDEO de succes, rezultatele cercetării de piață dedicate sectorului turistic de pensiune, cursuri pentru personalul HORECA și Agenda managerului în turism.
 
Descoperă oferta
 
 
Maison 13, un spațiu îndrazneț și multifuncțional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia și gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de viață aparte. Am creat un spațiu dedicat evenimentelor ieșit din tipare, creativ și surprinzător, dar în același timp prietenos și primitor, acel "special place" unde detaliile fac diferența. 
 
Află detalii
 
 
Fundația Națională a Tinerilor Manageri
Dumbrava Roșie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la ionelaflood@gmail.com
De către Fundația Națională a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Fundația Națională a Tinerilor Manageri
 

No comments:

Post a Comment