Web counter

Wednesday, 20 April 2016

Fwd: Cursuri de Limba Engleza pentru Incepatori predate Gratuit la (CCR) Centrul Comunitar Roman din LondraComunicat
 

Cursuri de Limba Engleza pentru Incepatori predate Gratuit la (CCR) Centrul Comunitar Roman din Londra, in limita capacitatii salii (5 grupuri; Maximum 40 de persoane/grup; un total de 200 cursanti per ciclu).

Aceste cursuri gratuite sunt destinate incepatorilor (A1-A2), fiind sustinut pe parcursul a 5 saptamani, timp de 2 ore pe saptamana, Marti dupa amiaza sau Sambata dimineata.
Aceasta noua serie de cursuri gratuite de limba engleza va incepe din 26 Aprilie 2016.

Dupa ce doritorii isi manifesta/inregistreaza interesul, pot veni la Centrul Comunitar Roman pentru a sustine un test al cunostintelor de limba engleza. Acest test ii va permite profesorului sa incadreze cursantul in grupa potrivita. Cu aceasta ocazie puteti indica care ar fi ora la care doriti sa participati.

Dupa analizarea rezultatelor vi se va propune o grupa de incepatori, in limita locurilor disponibile.


Inregistrarea interesului se poate face la
www.centrulcomunitarroman.org/cursuri-de-limba-engleza--english-language-courses.html

Programul Testarilor si Grupelor poate fi gasit la
www.centrulcomunitarroman.org/calendarprogram.html

Testarea si cursurile se vor realiza la
​2 Grand Parade, Forty Ave, Wembley Park, HA9 9JS.
(2-3 minute de mers pe jos de la Statia de Metrou WEMBLEY PARK)


Mentiuni:

Noua serie de cursuri gratuite de limba engleza pentru incepatori are o structura diferita de cursurile gratuite de limba engleza desfasurate din luna Februarie pana in luna Martie 2016.
Acele cursuri au fost oferite printr-o colaborare intre CCR care a oferit spatiul de desfasurare in mod gratuit si o organizatie locala care a oferit profesoara de limba engleza. Din pacate, dupa cateva saptamani de curs, fara a ne anunta, organizatia cu care colaboram a dorit sa schimbe regulile stabilite anterior si prezentate cursantilor.
Din acest motiv CCR a decis intreruperea colaborarii cu acest partener.

Pentru a avea stabilitate, CCR a decis angajarea directa a unei persoane care sa se ocupe de predarea cursurilor gratuite de limba engleza pentru incepatori.
Un alt avantaj al noii serii de cursuri de engleza gratuite pentru incepatori este faptul ca participantii pot fi din orice zona, nemaifiind obligati sa locuiasca doar in zona Brent.
De asemenea, vor putea participa la cursurile de engleza gratuite pentru incepatori atat cei care primesc beneficii sau nu muncesc, dar si cei care nu primesc beneficii sau care muncesc full time.

Cu stima,
Dr Tommy Tomescu 
Coordonatorul Centrului Comunitar Roman din Londra

Centrul Comunitar Roman din Londra
centrulcomunitarroman.org
facebook.com/CentrulComunitarRomanLondra
info@centrulcomunitarroman.org
Tel: 07985.482.398

 


No comments:

Post a Comment