Web counter

Saturday, 4 June 2011

Ziua Copilului @ ICR Londra 4 iunie 2011, 1pm;
Avem placerea sa va invitam in Timeland (Taramul Timpului), un teatru de papusi care ne aminteste ca orice moment in viata poate fi unul magic.

Tim este un baiat care s-a plictisit sa fie copil si ca atare vrea sa creasca mai repede. El pleaca intr-o calatorie care ii va arata ca a creste mare nu este cel mai usor lucru si, cateodata, nici cel mai dorit. Devenit prizonier intr-o lume a trecutului indepartat, Tim va invata in curand sa aprecieze ca fiecare moment al vietii este pretios, iar prietenia si bucuria fac din fiecare varsta una frumoasa.

Pe 4 iunie sarbatorim in Belgrave Square Ziua Copilului si minunata lume a copilariei. Evenimentul face parte din seria Acasa in Belgrave Square, care se desfasoara sub patronajul ES Dr. Ion Jinga, Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie. Programul are ca scop sprijinirea si dezvoltarea initiativelor venite din partea comunitatii romanesti din Marea Britanie. Veniti Acasa in Belgrave Square!

Timeland (Taramul Timpului) - teatru de papusi
O poveste de Anca Doczi si Cristian Luchian
Dupa o idee a lui John Kendrick Bangs
Regia, scenografia si proiectiile video de Cristian Luchian
Muzica: Tyrell (compozitor britanic)
Distributie: Monica Madas (Monooka), Anca Doczi, Emanuel Cifor

12.30: Sosire invitati
13.00: Discurs introductiv
13.20: Timeland (Taramul Timpului)
14.30: Prajituri si sucCristian Luchian a studiat la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru si Televiziune. In ultimii 10 ani a lucrat ca scenograf si designer de efecte vizuale pentru mai multe piese de teatru. Din 2006 este director artistic la Festivalul Underground din Arad.

Anca Doczi este practicanta a artelor teatrale, cu mare interes in papuserie. Are studii masterale la Facultatea de Teatru, Actorie si Dans, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. In prezent se pregateste pentru teza de doctorat la Universitatea East London, Institutul de Arte Performative.

Monica Madas alias Monooka este cantareata si compozitoare stabilita la Londra, cu studii de papuserie la Universitatea de Teatru si Film, UNATC-Bucuresti. Intre 2003 si 2005 a facut un master in animatie pentru film la aceeasi universitate.

Emanuel Cifor este un tanar actor care a studiat Teatru si Actorie la Facultatea de Teatru si Televiziune, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Roman din Londra. Multumim Cafenelei Marmalade din Londra pentru dulciurile oferite dupa spectacol.

Cand: 4 iunie 2011, 1pm;
Unde: Institutul Cultural Roman Londra.
Intrarea este libera, dar numarul de locuri este limitat. Va rugam sa confirmati participarea contactandu-ne la numarul de telefon: 020 7752 0134 sau pe e-mailul: office@icr-london.co.uk.

No comments:

Post a Comment